ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την δική του εκδοχή για τα γεγονότα δίνει ο οδηγός που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε άγρια τους εφοριακούς στο Ρέθυμνο της Κρήτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος οδηγός του φορτηγού παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στους ελεγκτές αφού όπως ισχυρίστηκε αρνήθηκαν να ελέγξουν τα βιβλία του και επέμεναν να του κόψουν πρόστιμο.
«Με προκάλεσαν….Περνάω κάτι καταστάσεις… Δεν είμαι καλά τον τελευταίο καιρό. Του έριξα καμιά δυο, έφαγε και αυτή μία, δεν κατάλαβα πως χτύπησε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο οδηγός.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
https://www.youtube.com/watch?v=erXjXSw1wjg
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.