• Κοινωνία

    Ο τραγικός επίλογος της δολοφονίας στη Γλυφάδα: Εγινε η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

    • NewsRoom
    Δέσποινα Καρνέση

    Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση. Εχασε σύζυγο και αδερφή


    Ο επίλογος της τραγωδίας στη Γλυφάδα, με την κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη γράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

    Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε  η εξόδιος ακολουθία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη στο κοιμητήριο της Βούλας.

    Η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασσάκης, είναι δύο από τα θύματα του μακελειού στη Γλυφάδα. Έπεσαν νεκροί από το όπλο του 76χρονου Αιγύπτιου, που ήταν χρόνια άνθρωπος της οικογένειας Καρνέση και έμελλε να παίξει τον πιο μοιραίο ρόλο.

    «Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ» ανέφερε το μήνυμα που πολύ πιθανό να έστειλε η Δέσποινα Καρνέση στον λατρεμένο σύζυγό της. Η γυναίκα που βρισκόταν στην εταιρεία την ώρα του μακελειού βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

    Δείτε φωτογραφίες από το νεκροταφείο της Βούλας

    Σε σοκ η Δέσποινα Καρνέση

    Πρόσωπο κλειδί είναι η Δέσποινα Καρνέση, η αδερφή που γλίτωσε από τη μανία του Αιγύπτιου – πρώην εργαζομένου στην εταιρεία.

    H γυναίκα που βρισκόταν στην εταιρεία την ώρα του μακελειού βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, ενώ κρίνεται ότι θα βοηθήσει την αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Μάλιστα, εθεάθη ένα στεφάνι που εικάζεται ότι το έστειλε εκείνη κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα για το λατρεμένο της σύζυγο: «Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ».

     

    Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας εμφανίζονται συντετριμμένοι και θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων, ενώ επιθυμία της οικογενείας είναι η διακριτική κάλυψη των κηδειών από τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία, καθώς τελούνται σε στενό κύκλο.

     

     

     

    Διαβάστε επίσης

    Παπαστράτος-Έρευνα: Το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά… και τις διαπροσωπικές σχέσεις



    ΣΧΟΛΙΑ