Κοινωνία

O Κώστας Μπακογιάννης καθάρισε την οδό Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ

  • NewsRoom
Δήμος Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης


«Η Αντωνιάδου ανακτά τους κανονικούς ρυθμούς της» ανάφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης

Συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έγινε από νωρίς σήμερα το πρωί στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στη γύρω περιοχή.

Πρόκειται για το σημείο στο οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσε πολυμελή, εγκληματική οργάνωση, που είχε ορμητήριο συγκεκριμένο κτίριο της Αντωνιάδου και διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, όχι μόνο γύρω από την ΑΣΟΕΕ αλλά και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Το προσωπικό της καθαριότητας με όλον τον διαθέσιμο τεχνολογικό εξοπλισμό προχώρησε σε γενική καθαριότητα της οδού Αντωνιάδου τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο οδόστρωμα. Οι εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό «σάρωσαν» τα πεζοδρόμια τα οποία καθαρίστηκαν με απορρυπαντικό και ειδικά χημικά ενώ το οδόστρωμα πλύθηκε με πεπιεσμένο νερό και καθαρίστηκε με ειδικό σάρωθρο.

H οδός Αντωνιάδου παραδόθηκε καθαρή και περιποιημένη σε κατοίκους, επισκέπτες, φοιτητές και καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και αντίστοιχες δράσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση. Ανάλογες επεμβάσεις συνεχίζονται καθημερινά σε γειτονιές και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων.

 

Η Αντωνιάδου ανακτά τους κανονικούς ρυθμούς της. Σήμερα το πρωί, περαστικοί, κάτοικοι και οι φοιτητές του Οικονομικού…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Tuesday, October 15, 2019

 


ΣΧΟΛΙΑ