Κοινωνία

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

  • NewsRoom
Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας


Την υπεράσπιση του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε – σε συνεργασία με τον συνάδελφό του κ. Τερζούδη – ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κούγιας αναφέρει: 

Ευχόμενος, πρώτα απ’ όλα, να σωθεί η ζωή του 16χρονου θύματος και να γυρίσει υγιές στους γονείς του και στα αδέλφια του και με υψηλό αίσθημα υπερασπιστικής ευθύνης, γνωστοποιώ ότι μετά τη μελέτη της δικογραφίας αλλά και κυρίως της εν γένει προσωπικότητας του κου κατηγορουμένου και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με κορυφαίο γεγονός το ότι είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 5 και 7 ετών και προστάτης μιας πολυπληθούς οικογενείας, της οποίας είναι το απόλυτο στήριγμα, γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την έκκληση της οικογένειάς του και των συνδικαλιστικών φορέων των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνω την υπεράσπισή του, μαζί με τον συνάδελφο Θεσσαλονίκης, κο Τερζούδη.

Θα προσπαθήσουμε με τον εκλεκτό συνάδελφο να βοηθήσουμε τον κο Ανακριτή που διεξάγει την ανάκριση και τον ή την εισαγγελική λειτουργό που θα γνωμοδοτήσουν για την ποινική του μεταχείριση, να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση.

Διαβάστε επίσης: 

Κούγιας: Τι λέει μετά την έκδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της ΠισπιρίγκουΣΧΟΛΙΑ