• Κοινωνία

    Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσω και αυτήν τη μάχη»

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ


    Αισιόδοξη εμφανίστηκε η πρώην Υπουργός της ΝΔΝτόρα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της για το πρόβλημα υγείας που διαγνώστηκε, στέλνοντας  «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο».

    Η κα. Μπακογιάννη συμμετείχε  σε δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές.

    Έχοντας η ίδια δημοσιοποιήσει σήμερα το πρωί το πρόβλημα υγείας της, η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για «αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης» που έχει λάβει από το πρωί και παράλληλα υπογράμμισε πως «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική», έχει την υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και «να στείλει ένα μήνυμα» και σε όλους τους άλλους, που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, «ότι δεν είναι μόνοι τους».

    «Και ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα ακόμη περισσότερο από το παρελθόν» συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως «έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη».

    «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε και αυτήν την μάχη» δήλωσε η πρώην Υπουργός, σχολιάζοντας ακόμη πως «εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου». «Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή», τόνισε η ίδια.

    Μάλιστα, επανέλαβε αρκετές φορές τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα συμπαράστασης από «όλους τους πολιτικούς χώρους», τα οποία -όπως είπε η κ. Μπακογιάννη- «είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολύ δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ