• Κοινωνία

    Νύχτα θανάτου: Τρία τραγικά τροχαία – 6 νεκροί, βρέφος 16 μηνών το νεαρότερο θύμα

    • NewsRoom


    Τρία δραματικά τροχαία δυστυχήματα έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας τη νύχτα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα 6 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, με νεαρότερο θύμα ένα βρέφος 16 μηνών

    Σοκ προκάλεσε το άκουσμα της είδησης ότι το βράδυ του Σαββάτου ένα βρέφος 16 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών το βράδυ του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PatrisNews, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων, όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.

    Το γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 33χρονος πατέρας, η 25χρονη μητέρα και ένα βρέφος 16 μηνών, το οποίο καθόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί, στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

    Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».

    Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Ilia Live, το αυτοκίνητο με την οικογένεια είχε κατεύθυνση προς Πύργο και το αυτοκίνητο του νεαρού προς Πάτρα. Λίγο πριν τα φανάρια, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το βρέφος και να τραυματιστούν σοβαρά οι γονείς του και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και προσωπικό της Τροχαίας Πύργου. Η εθνική οδός έκλεισε για αρκετή ώρα και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας από τις βοηθητικές οδούς, έως ότου απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που είχαν διαλυθεί και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

    Οι τρεις ενήλικοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

    Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα μέσα σε λίγες ημέρες σε πολύ μικρή απόσταση στην Πατρών – Πύργου.

    Στην σύλληψη ενός 26χρονου οδηγού ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου προχώρησε η αστυνομία, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο που έγινε χθες το βράδυ στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

    Οικογενειακή τραγωδία στην Νάξο – Νεκρή μητέρα 3 παιδιών, σε κρίσιμη κατάσταση τα υπόλοιπα μέλη

    Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νάξου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής.

    Πηγή: Naxos Press

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Naxos Press, πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (σύζυγος και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα, με την υγεία τους να κρίνεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

    Πηγή: Naxos Press

    Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και… σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.

    Πηγή: Naxos Press

    Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με την παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

    Πηγή: Naxos Press

    Τροχαίο στην Πρέβεζα – 4 νεκροί στην άσφαλτο

    Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 6:40 το πρωί στο 21ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας.

    Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πιθανόν μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 4 άτομα, 3 άνδρες και μία γυναίκα. Προανάκριση διεξάγει η Τροχαία Πρέβεζας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Prevezanews, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, κάτοικοι Πρέβεζας (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και έναν συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο, οδηγό του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικο Πρέβεζας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό έγινε.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ