• Κοινωνία

    Νύχτα εμπρηστικών επιθέσεων σε 5 περιοχές – Στις φλόγες οχήματα και ΑΤΜ

    • NewsRoom


    Οκτώ οχήματα και ένα ΑΤΜ μπήκαν συνολικά στο στόχαστρο των δραστών

    Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε για μία ακόμη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αγνώστους να ανοίγουν πυρ κατά σταθμευμένων οχημάτων, αλλά και κατά ενός ΑΤΜ.

    Πιο συγκεκριμένα, οι επιθέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν σε Ταύρο, Ελληνικό, Πολύγωνο, Αγίους Αναργύρους και Ασπρόπυργο.

    Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν αρχικά, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένα σταθμευμένο όχημα στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Αυξεντίου, στον Ταύρο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές και άλλα δύο αυτοκίνητα.

    Το επόμενο περιστατικό σημειώθηκε στις 02:13, όταν τυλίχθηκαν στις φλόγες τέσσερα οχήματα εταιρείας τηλεπικοινωνιών που ήταν σταθμευμένα, στην οδό Τριπόλεως, στο Ελληνικό, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

    Ακολούθησε νέα εμπρηστική επίθεση στις 03:25 σε μηχάνημα ΑΤΜ αυτή την φορά, στην οδό Μητροπέτροβα, στο Πολύγωνο, ενώ δύο ώρες αργότερα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Καφαντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Τέλος, στις 05:36, τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο φορτηγά, στην οδό Μεγαρίδος, στον Ασπρόπυργο.

    Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση.



    ΣΧΟΛΙΑ