ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «έθιμο» της γιορτής της Ανάστασης με μολότοφ και βεγγαλικά στον Νέο Κόσμο συνεχίστηκε και φέτος, παρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Με το άκουσμα του «Χριστός Ανέστη» από τον Ιερό Ναό της Ανάληψης του Κυρίου στον Νέο Κόσμο, νεαροί πέταξαν δεκάδες μολότοφ στους δρόμους της περιοχής, η οποία μετατράπηκε σε… εμπόλεμη ζώνη.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τους νεαρούς που μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν μέσα στα στενά. Έγινε μάλιστα χρήση δακρυγόνων ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που είχαν μπουκάλια με βενζίνη στα οποία είχαν προσαρμόσει κροτίδες.
Στην περιοχή υπάρχουν υλικές ζημιές.
Κάτοικοι του Νέου Κόσμου και της ευρύτερης περιοχής, πάντως, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο, ώστε να αποθανατίσουν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ για το διάστημα 19-23 Οκτωβρίου
- Ιδού το νέο Jaecoo 8 SHS-P AWD
- Νατάσα Στάμου: Το στοίχημα του Euronext, οι άδειες για τα crypto και τα ψηλά τακούνια στα ανδροκρατούμενα meetings
- Πιερρακάκης: Διευκρινίσεις για πετρέλαιο θέρμανσης και επίδομα – «Θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί» (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.