ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σκληρό ροκ των τραπεζών, το πάρτι της Πληροφορικής, η λάμψη της Intralot, οι φανατικοί σε ΑΕΜ και ΔΕΗ, οι συμβουλές του Προκοπίου, η ηγετική εμφάνιση Τσάκου Junior και η ωραία δημοσιογράφος με Cartier και Van Cleef
Τουλάχιστον 6,5 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ αυτή την Κυριακή, μετά από δεκατέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να προκύψει μεγάλος νικητής.
Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.
Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας και μέσω διαδικτύου στο opaponline.gr, λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.
Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ
Εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 6,5 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει αναδείξει 55 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφέρει η εξαγορά καταπατημένου ακινήτου από το Δημόσιο; Τι να προσέξετε και πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια
- Χιλιάδες μητέρες «κλειδώνουν» σύνταξη πριν τα 62 – Ποιες ευνοούνται το 2025
- Η λάμψη του χρυσού: Τα ιστορικά υψηλές, οι αισιόδοξες εκτιμήσεις και η προειδοποίηση του Μπάφετ
- Οικογένεια Τσάκου: Η κοινωνική προσφορά και το φιλανθρωπικό έργο σε Ελλάδα, Μοντεβιδέο, Γκάνα, Κωνσταντινούπολη
