ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά όταν τρένο συγκρούστηκε με γερανό στην περιοχή Αλούμπρες, στην Καρθαγένη της Ισπανίας.
Δημοσίευμα της El Pais αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο 6ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ του Alumbres και της συνοικίας Λα Εσπεράνθα, προκαλώντας κινητοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Όπως δήλωσε η δήμαρχος της Καρθαγένης, Νοέλια Αρόγιο, το Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών της Μούρθια ενημερώθηκε για το ατύχημα από τη σιδηροδρομική εταιρεία Renfe λίγο μετά το μεσημέρι. Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε εκτροχιασμός του τρένου και κανένας επιβάτης δεν παγιδεύτηκε, ενώ πρόσθεσε ότι κανένα βαγόνι δεν ανατράπηκε, γεγονός που περιόρισε τη σοβαρότητα του περιστατικού.
Διαβάστε επίσης:
JP Morgan: Αγοράστε τη βουτιά στις ευρωπαϊκές μετοχές άμυνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Γροιλανδία: Συζητάμε για πλήρη πρόσβαση των ΗΠΑ χωρίς χρονικούς περιορισμούς
- H Pantheon Tankers Management, της Άννας Αγγελικούση παρέλαβε το M/T Sea Condor και ύψωσε την ελληνική σημαία
- Open Cosmos: Δορυφόροι της τέθηκαν επιτυχώς σε πολική τροχιά γύρω από τη Γη στα 1.050 χλμ
- Ο Νίκος Κακαλής επικεφαλής του Κέντρου Μείωσης Εκπομπών Ναυτιλίας – MERC