• Κοινωνία

    Νεκροί βρέθηκαν και οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα

    • NewsRoom
    κερατεα


    Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του ηλικιωμένου ζευγαριού και ενός ακόμη άνδρα στην Κερατέα, των οποίων το όχημα που επέβαιναν εκτιμάται ότι παρασύρθηκε από ορμητικά νερά. Στις 12:10 το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων, εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο ανδρών που παρέμεναν αγνοούμενοι από το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της πυροσβεστικής, ο πρώτος άνδρας βρέθηκε στην περιοχή Ελαιοχώρι σε ρεματιά, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε στον οικισμό Κυψέλιζα.

    Ειδικότερα, ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο ρέμα στην περιοχή Ελαιοχώρι, 15 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης του οχήματος και αργότερα, σε ενδιάμεση απόσταση, στην περιοχή Κυψέλιζα, περίπου 10 χλμ. από το σημείο της παράσυρσης, βρέθηκε και το πτώμα του 68χρονου.

    Αυτή την ώρα ανασύρονται τα πτώματα των δύο ανδρών από τα συνεργεία της ΕΜΑΚ.

    Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα μία 67χρονη εντοπίστηκε νεκρή από πνιγμό στα πίσω καθίσματα ενός οχήματος ΙΧ στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Παράλληλα, αγνοούνταν ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

    Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Κερατέα το μεσημέρι της Παρασκευής, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

    Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και χθες το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

    Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.

    Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από το λιμάνι του Πειραιά 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Σαμοθράκη για τα Θεοφάνεια ο Αλέξης Τσίπρας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στην Καλλιθέα



    ΣΧΟΛΙΑ