ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι μιας παρέας παιδιών στην περιοχή Τσιλιβί Ζακύνθου για ένα 12χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.
Ο μικρός έπαιζε με τους φίλους του και πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες κλιματισμού ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Μία, όμως, από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.
Διαβάστε επίσης:
Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Σκότωσαν 47χρονο με σφυριές και μαχαιριές – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά βλέπει η αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Καμπανάκι» από Fitch για τα οριζόντια μέτρα στήριξης στην ενέργεια: «Μόνο η Ελλάδα κινήθηκε στοχευμένα»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
- Allwyn AG: Συμμετοχή στελεχών στην επανεπένδυση της ειδικής διανομής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.