• Κοινωνία

    Νέες μαρτυρίες για το τροχαίο στο Αίγιο: Πώς γλίτωσε μια 12χρονη – 4 εξωσωματικές είχε κάνει η μητέρα του νεκρού αγοριού

    • NewsRoom


    Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο, με το αυτοκίνητο του 28χρονου έφεδρου σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο παρέσυρε και σκότωσε μια γιαγιά με το εγγόνι της, ενώ έτρεχε με υψηλή ταχύτητα μέσα στους στενούς δρόμους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, ο 28χρονος, που του άρεσε να τρέχει με το κάμπριο αυτοκίνητό του, λίγο έλειψε να τραυματίσει και ένα κοριτσάκι 12 χρονών που περπατούσε στη γειτονιά της. Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του χωριού Λόγγος, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο του 28χρονου που πριν από λίγα λεπτά, είχε σκοτώσει την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της.

    Η 12χρονη πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής, γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή.

    Μια άλλη οδηγός μηχανής -τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας- γλίτωσε και εκείνη στο τσακ, λίγο πριν γίνει το μοιραίο συμβάν με την γιαγιά και τον εγγονό της στο Αίγιο. Ο 28χρονος έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας όπου διασκέδαζε μαζί με την 20χρονη φίλη του, και λίγο έλειψε να παρασύρει την οδηγό της μηχανής.

    Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 28χρονος έχει εμπλακεί συνολικά σε άλλα τρία τροχαία ατυχήματα πριν σκοτώσει γιαγιά και εγγονό.  Από την πλευρά του, πάντως, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι έχει στα χέρια του τρεις αθωωτικές αποφάσεις και για τις τρεις περιπτώσεις.

    Σοκ προκαλεί επίσης και αποκάλυψη για τον αγώνα της οικογένειας του νεκρού αγοριού να αποκτήσει ένα παιδί.

    Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να γεννήσει το αγόρι της, το οποίο σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο του 28χρονου.

    Η οικογένεια, η οποία αναγκάζεται να θρηνήσει το μωράκι της μόλις 20 μέρες μετά τη βάπτισή του, είναι κατηγορηματική πως δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο 28χρονος.



    ΣΧΟΛΙΑ