• Κοινωνία

    Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δίγαμου γιατρού στη Χαλκίδα

    • NewsRoom
    διγαμος

    Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την υπόθεση του δίγαμου γιατρού στη Χαλκίδα


    Στο αρχείο αποφάσισε να βάλει η εισαγγελία Χαλκίδας την υπόθεση του γιατρού, ο οποίος καταγγέλθηκε από συνάδελφό του ότι είχε τελέσει ψεύτικο, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος.

    Η υπόθεση της Χαλκίδας, είχε προκαλέσει σάλο, με τον καταγγελλόμενο γάμο «μαϊμού», ο οποίος φέρεται να τελέστηκε στο δημαρχείο της Χαλκίδας, να απασχολεί για αρκετούς μήνες την εισαγγελία. Ωστόσο, η υπόθεση του γιατρού κατέληξε σε διάταξη αρχειοθέτησης για μια σειρά από αδικήματα.

    Η υπόθεση θα έχει, φυσικά, συνέχεια στην αστική δικαιοσύνη, αφού έχει ξεκινήσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανθρώπων, που φαίνεται να εμπλέκονται στην τέλεση του συγκεκριμένου γάμου. Συγκεκριμένα, εκκρεμεί η αγωγή της φερόμενης ως δεύτερης συζύγου προς το γιατρό, η οποία τον κατηγορεί για προσβολή προσωπικότητας, υποστηρίζοντας ότι τέλεσε μαζί της ψεύτικο γάμο. Η πλευρά του γιατρού, ωστόσο, επισημαίνει με ικανοποίηση ότι η διάταξη απαντά σε όλες τις κατηγορίες. Το περιβάλλον της καταγγέλλουσας, ωστόσο, αναφέρει ότι θα δώσει τη δική της απάντηση στα αστικά δικαστήρια.

    Ο δήμαρχος Χαλκίδας πραγματοποίησε ΕΔΕ , με σκοπό να βρει ποιος έβαλε την υπογραφή σε αυτό το έγγραφο ως αντιδήμαρχος αλλά και ποιος είχε διαθέσει την αίθουσα του δημαρχείου για να τελεστεί ο καταγγελλόμενος γάμος «μαϊμού», το 2014.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με 4 ταυτότητες ο γνωστός γιατρός που τέλεσε τον «μαϊμού» γάμο στη Χαλκίδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ELBISCO: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ της για τη δημιουργία νέας μονάδας στη Χαλκίδα



    ΣΧΟΛΙΑ