διγαμος
Φωτογραφία - ντοκουμέντο από την υπόθεση του δίγαμου γιατρού στη Χαλκίδα

Στο αρχείο αποφάσισε να βάλει η εισαγγελία Χαλκίδας την υπόθεση του γιατρού, ο οποίος καταγγέλθηκε από συνάδελφό του ότι είχε τελέσει ψεύτικο, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος.

Η υπόθεση της Χαλκίδας, είχε προκαλέσει σάλο, με τον καταγγελλόμενο γάμο «μαϊμού», ο οποίος φέρεται να τελέστηκε στο δημαρχείο της Χαλκίδας, να απασχολεί για αρκετούς μήνες την εισαγγελία. Ωστόσο, η υπόθεση του γιατρού κατέληξε σε διάταξη αρχειοθέτησης για μια σειρά από αδικήματα.

Η υπόθεση θα έχει, φυσικά, συνέχεια στην αστική δικαιοσύνη, αφού έχει ξεκινήσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανθρώπων, που φαίνεται να εμπλέκονται στην τέλεση του συγκεκριμένου γάμου. Συγκεκριμένα, εκκρεμεί η αγωγή της φερόμενης ως δεύτερης συζύγου προς το γιατρό, η οποία τον κατηγορεί για προσβολή προσωπικότητας, υποστηρίζοντας ότι τέλεσε μαζί της ψεύτικο γάμο. Η πλευρά του γιατρού, ωστόσο, επισημαίνει με ικανοποίηση ότι η διάταξη απαντά σε όλες τις κατηγορίες. Το περιβάλλον της καταγγέλλουσας, ωστόσο, αναφέρει ότι θα δώσει τη δική της απάντηση στα αστικά δικαστήρια.

Ο δήμαρχος Χαλκίδας πραγματοποίησε ΕΔΕ , με σκοπό να βρει ποιος έβαλε την υπογραφή σε αυτό το έγγραφο ως αντιδήμαρχος αλλά και ποιος είχε διαθέσει την αίθουσα του δημαρχείου για να τελεστεί ο καταγγελλόμενος γάμος «μαϊμού», το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με 4 ταυτότητες ο γνωστός γιατρός που τέλεσε τον «μαϊμού» γάμο στη Χαλκίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ELBISCO: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ της για τη δημιουργία νέας μονάδας στη Χαλκίδα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here