ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με πέτρες και μπογιές που σημειώθηκε στις 10/9, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, έγινε πριν από λίγο με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στο μακροσκελές κείμενο γίνεται αναφορά στις λεπτομέρειες τις επίθεσης, όπου υπογραμμίζεται από τους συντάκτες του ότι αυτή την φορά ήταν οπλισμένοι μόνο με πέτρες, ενώ στην συνέχεια απειλούν ευθέως ότι θα επανέλθουν με νέες επιθέσεις κατά του υπουργού.
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: «Η «HumanRights360» ζήτησε συγγνώμη – Θα ζητήσουν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ;»
Επίθεση με πέτρες και μπογιές στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Η προστασία των πολιτών και των φυσικών πόρων της Αττικής αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα»
- Μητσοτάκης για τελικό μπάσκετ: «Να κερδίσει ο καλύτερος, αφήνοντας οριστικά πίσω μας τον κακό μας εαυτό»
- Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός από ρωσικό βομβαρδισμό στο Ντνιπροπετρόφσκ – Έκλεισαν αεροδρόμια στη Μόσχα λόγω drones
