• Κοινωνία

    Νέα στοιχεία σοκ με το άγριο έγκλημα των τριών γυναικών στον Έβρο: Πώς βρήκαν φριχτό θάνατο

    • NewsRoom
    εβρος-εγκλημα

    Φωτογραφία: evros-news.gr


    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα των τριών νεαρών γυναικών στον Έβρο, καθώς στον τόπο σφαγής έχουν βρεθεί δύο μαχαίρια.  Η ανακάλυψη των δύο μαχαιριών οδηγεί τις Αρχές στο ασφαλές συμπέρασμα πως οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας, κάτι που βέβαια εκτιμούσαν από την αρχή.

    Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πρώτο θύμα είναι ηλικίας από 15 έως 20 ετών, το δεύτερο ηλικίας από 18 έως 25 και το τρίτο από 20 έως 30 ετών.

    Τα τρία θύματα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια, που εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Οι τρεις γυναίκες φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ο ιατροδικαστής έκρινε πως ο θάνατός τους προήλθε πριν από τρεις έως πέντε ημέρες.

    Οι δύο από τις τρεις γυναίκες βρέθηκαν δεμένες στα χέρια και στα πόδια, ενώ η γυναίκα που ήταν από 20 έως 30 ετών βρέθηκε σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τις άλλες δύο και ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες μαχαιριές, ενδεχομένως γιατί έδωσε μάχη με το δολοφόνο της ή πήγε να ξεφύγει.

    Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι για άγνωστο λόγο οι άτυχες γυναίκες να ήρθαν σε αντιπαράθεση με το λαθροδιακινητή τους, ο οποίος τις έφερνε στην Ελλάδα.

    Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρεις γυναίκες να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

    Οι έρευνες για την εξιχνίαση του τριπλού φονικού συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ: Άγρια δολοφονημένες οι τρεις γυναίκες που βρέθηκαν στον Έβρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο των τριών γυναικών στον Έβρο



    ΣΧΟΛΙΑ