ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ένας 33χρονος Αλβανός για τη δολοφονία 40χρονου ομοεθνή του, που είχε διαπραχθεί στις 21/2/23 σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.
Ο 40χρονος υδραυλικός είχε πάει το μοιραίο βράδυ στην καφετερία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δύο αλβανικών συμμοριών, κατά την αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 33χρονος Αλβανός παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί αυτοβούλως στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής όπου και συνελήφθη βάσει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20/3 είχε συλληφθεί στην Κυψέλη για την ίδια υπόθεση ένας 23χρονος.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια με ναργιλέδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρόεδρος ΕΚΕΑ) στο mononews: Τι συμβαίνει με το σύστημα αιμοδοσίας, πώς θωρακίζεται η χώρα
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.