ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι είναι από σήμερα ακόμα 10 Κροάτες κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.
Οι αρμόδιοι ανακριτές έκαναν δεκτές και αυτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης. Έτσι πλέον από τους 105 προφυλακισμένους, οι πρώτοι 40 έχουν αποφυλακιστεί.
Στις σημερινές ανακριτικές διατάξεις αποφυλάκισης, στους 10 επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για να την παρακολούθηση αγώνων και της εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης. Όσες εκκρεμούν, θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Διαβάστε επίσης:
Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος
Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 18χρονου: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Δεν θα διαρκέσουν πολύ» οι νέες επιθέσεις στο Ιράν – Πάνω από τα 95 δολάρια το Brent
- ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν ποιος ψαρεύει στα θολά νερά χωρίς πυξίδα
- Μαρινάκης κατά Τσίπρα: «Λογαριασμός 13 δισ. ευρώ από τις εξαγγελίες του»
- Υπ. Οικονομικών: «Χάσαμε τον λογαριασμό» με τα μέτρα του Τσίπρα, περίπου 13 δισ. ευρώ τον χρόνο το κόστος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.