ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικοί στον νέο κορονοϊό βρέθηκαν συνολικά 17 από τους 38 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλωμαρίου, στις 4 Αυγούστου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μυτιλήνης, τα 17 άτομα, τα οποία έχουν συμπτώματα, θα παραμείνουν σε απομόνωση στη δομή καραντίνας στον χώρο φιλοξενίας του Καρά Τεπέ για 14 ημέρες, οπότε θα γίνει ο σχετικός επανέλεγχος από τον ΕΟΔΥ.
Από την 1η Αυγούστου, έχουν φτάσει άλλες δύο βάρκες, εκτός από αυτήν στο Πλωμάρι με τους 38 επιβαίνοντες.
Η μία βάρκα με 32 επιβαίνοντες έφτασε το βράδυ της 3ης Αυγούστου στην περιοχή των Μυστεγνών και η άλλη, στην οποία επέβαιναν 48 πρόσφυγες και μετανάστες, έφτασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 8 Αυγούστου, σε παραλία στη βόρεια-βορειοανατολική Λέσβο.
Σημειώνεται, ότι προληπτικά τίθενται όλοι σε απομόνωση είτε στη δομή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης είτε στην αντίστοιχη στα Μεγάλα Θέρμα της βόρειας Λέσβου, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.