ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του λιμενικού σώματος καθώς και περιπολικά σκάφη της Ελληνικής Ακτοφυλακής εντόπισαν σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λέσβου, λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες ενώ στην εν λόγω περιοχή έπλεαν σκάφη τουρκικής Ακτοφυλακής.
Κατόπιν ενεργειών τόσο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού, όσο και των επιχειρούντων πλωτών του λιμενικού στην εν λόγω περιοχή, πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τουρκικές αρχές, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα.
Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η λέμβος με τους αλλοδαπούς, η οποία δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα, παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την προωθήσουν εντός αυτών, περισυνελέγη τελικά μεσημβρινές ώρες σήμερα από τουρκική ακταιωρό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάδα – Λιθουανία: Η μάχη των… θηρίων! Αντετοκούνμπο εναντίον Βαλαντσιούνας και τι μυθικά συμβόλαια έχουν
- Aυτοί είναι οι πιο δυναμικοί κλάδοι στις προσλήψεις προσωπικού στην Ελλάδα – Έρευνα ManpowerGroup
- Ντύνοντας το Downton Abbey: Δημοπρασία με τα ωραιότερα κοστούμια της σειράς
- Επιστολή Δούκα στον Πρόεδρο του ΟΣΕ: Να προβείτε σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των ισόπεδων διαβάσεων
