ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 4 Μαρτίου το Εφετείο Αθηνών ανακοινώνει την ετυμηγορία του στην ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής. Αν και το δικαστήριο είχε ανακοινώσει ότι η απόφαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα εκδοθεί σήμερα, ωστόσο οι δικαστές δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη διάσκεψη τους. Δηλαδή, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική κρίση.
Έτσι στις 4 του Μάρτη θα ανακοινωθεί εάν η Δικαιοσύνη θα καταλήξει με μια δεύτερη-τελεσίδικη απόφαση ότι η Χρυσή Αυγή ήταν μια εγκληματική οργάνωση που έδρασε με το μανδύα ενός κόμματος και οι βουλευτές της μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ενέκριναν ή έδιναν εντολές για εγκληματικές ενέργειες.
Διαβάστε επίσης:
Λέρος: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου- Δράστης ο γιος του έπειτα από καυγά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.