• Κοινωνία

    Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας – Τι καταγγέλλει η οικογένεια

    Αστυνομία


    Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

    Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία. Στη μήνυση όπως αναφέρεται η 22χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με περίεργο τρόπο.

    Το βασικό θέμα της οικογένειας είναι η ημέρα του θανάτου. Η κοπέλα πέθανε στις 20 Μαρτίου, ημέρα που είχε πανσέληνο αλλά και εαρινή ισημερία. Έτσι, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο θάνατος της κόρης τους έχει να κάνει με σατανιστική τελετή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου», οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ, όπου υπήρχαν εικόνες με τελετές, και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Την Πέμπτη 21 Μαρτίου οι γονείς της 22χρονης μίλησαν τηλεφωνικά για τελευταία φορά μαζί της. Την επόμενη ημέρα την αναζητούσαν μάταια. Ο πατέρας της φοιτήτριας ανησύχησε και ξεκίνησε να πάει στην Αθήνα για να την εντοπίσει, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

    Στη συνέχεια η κοπέλα βρέθηκε στο διαμέρισμα της με μία σακούλα στο κεφάλι και καλώδιο τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Χειμώνας για 48 ώρες: Δείτε που θα ρίξει βροχές και καταιγίδες (χάρτες)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταυτόχρονες επιθέσεις σε 13 σούπερ μάρκετ μέσα σε 10 λεπτά



    ΣΧΟΛΙΑ