ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών έπληξε σήμερα την Πόλη του Μεξικού, ανακοίνωσε η εθνική Σεισμολογική Υπηρεσία της χώρας.
Σύμφωνα με το γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,3 βαθμών και το επίκεντρο του εντοπίστηκε στο Γκερέρο του Μεξικού. Προερχόταν από εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας και ανάγκασε την πρόεδρο Κλαούντια Σεϊνμπάουμ να διακόψει την καθημερινή συνέντευξη Τύπου της. Η πρόεδρος ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι μίλησε με τον κυβερνήτη του Γκερέρο και δεν φαίνεται να υπάρξουν σοβαρές ζημιές στην Πολιτεία αυτήν. Κυβερνητικά ελικόπτερα πέταξαν επίσης πάνω από την πρωτεύουσα και δεν εντόπισαν ζημιές στην πόλη.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Το κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον 80 τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο Mercedes-Maybach, ένας LeBron James και οι συντεταγμένες του Akron
- Xclusiv: Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν 66 φορτηγά πλοία και πούλησαν 100 πλοία
- Ιωάννης Ζαφειράκης: Σιβυλλική προειδοποίηση για τις μετοχές της Genco και για τη διοίκηση της
- Καστέλι: «Φουσκώνει» ο λογαριασμός του νέου αεροδρομίου – Στα 444 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.