ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερα από 17,5 κιλά κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μετά τις συλλήψεις δύο ανδρών σε περιοχή της πόλης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη και στάβλο ιδιοκτησίας του ενός συλληφθέντα, όπου, μεταξύ άλλων, βρήκαν έξι κιλά και 891 γραμμάρια κάνναβης.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι που διαμένουν οι δύο κατηγορούμενοι, οι αστυνομικοί βρήκαν, επίσης, 10 κιλά και 789 γραμμάρια κάνναβης, μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας κ.ά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης:
Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν για συμφωνία Ουκρανίας- ΗΠΑ για ορυκτά: Λαμβάνεται υπόψη η ενταξιακή διαδικασία της χώρας στην ΕΕ
- Προοπτικές ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού στη Δυτική Αττική
- AP: Προετοιμάζεται μεγαλειώδης παρέλαση με πάνω από 6.000 στρατιώτες και άρματα για τα γενέθλια του Τραμπ
- Στο Ηράκλειο το σημαντικότερο γεγονός της κρουαζιέρας
