• Κοινωνία

    Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου – Οι συνομιλίες που «καίνε» τον κρεοπώλη

    • NewsRoom
    Ο 30χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι

    Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι


    Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση του 30χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι, καθώς δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του.

    Άφαντος παραμένει ο 30χρονος Μπάμπης, παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών.

    Την ίδια στιγμή, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, ένας 50χρονος κρεοπώλης, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει στο κάδρο των ερευνών.

    Οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή. Μάλιστα, κοντά στο σημείο που άφησε ο 50χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό εντοπίστηκαν ένα ζευγάρι γάντια μίας χρήσης.

    Μιλώντας στο MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, ανέφερε πως οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται εντατικά, ενώ έκανε λόγο για αντιφάσεις από την πλευρά του 50χρονου κρεοπώλη.

    «Μαζεύονται στοιχεία. Ο 30χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος», ανέφερε.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου.

    Συγκεκριμένα, εργάζονται πάνω στην ανάκτηση δεδομένων που είχαν διαγραφεί από το κινητό του τηλέφωνο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει ανάκτηση συνομιλιών μεταξύ του 50χρονου και του 30χρονου αγνοούμενου, οι οποίες «καίνε» τον κρεοπώλη.

    Τι «έδειξε» το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη

    Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ.

    Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Έτσι πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

    Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδεμένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

    Κάμερα «έπιασε» τον κρεοπώλη

    Κάμερες ασφαλείας μίνι μαρκετ της περιοχής, την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 30χρονος, έχουν καταγράψει τον κρεοπώλη να ψωνίζει από το κατάστημα.

    Οι Αρχές εξετάζουν εάν το βίντεο έχει καταγραφεί σε ώρα, κατά την οποία ο 50χρονος έχει καταθέσει πως βρισκόταν στο σπίτι του.

    Σύμφωνα με την οικογένεια του αγνοούμενου, ο κρεοπώλης έχει ήδη πέσει σε αρκετές αντιφάσεις.

    «Το τι έχει πει ο συγκεκριμένος για εκείνη την νύχτα και το τι έχουν δει οι αρχές από κάμερες είναι τελείως διαφορετικά», είπε η αδελφή του.

    Η διαδρομή του 50χρονου

    Η διαδρομή του 50χρονου μελετάται διεξοδικά από τους αστυνομικούς.

    Στις 20:20 το βράδυ στις 4ης Ιανουάριου, ο κρεοπώλης παρέλαβε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε, τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

    Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι.

    Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.

    Στις 21.10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς το Μεσολόγγι και στις 21:30 ο 50χρονος επιστρέφει στο σπίτι του, αν και η απόσταση με αυτοκίνητο ήταν μόλις 7 λεπτά.

    Tο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μεσολόγγι δίνοντας νέα βαρύτητα στις έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου.

    Στο εσωτερικό του οχήματος του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, όμως, η έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει τελειώσει με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις Αρχές που αναζητούν λύση στο μυστήριο του θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Μπάμπη.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από σήμερα

    Μάτι: «Ξέραμε για νεκρούς στη συνέντευξη τύπου με τον Τσίπρα» – Ομολογία του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής

    Δωρεάν Wi-Fi αποκτούν 267 δήμοι της χώρας



    ΣΧΟΛΙΑ