• Κοινωνία

    Μένιος Φουρθιώτης: Δεν έπεισε τους γιατρούς στο Δρομοκαΐτειο

    • NewsRoom
    Μένιος Φουρθιώτης

    Μένιος Φουρθιώτης


    Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν κατάφερε να πείσει τους γιατρούς στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτειου, ότι χρήζει εισαγωγής.

    Χθες την Κυριακή το μεσημέρι, ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε με τη συνοδεία 4 αστυνομικών στο Δρομοκαϊτειο, μετά την ανησυχία που προκάλεσε στο σωφρονιστικό κατάστημα, το οποίο έκρινε αναγκαία την εξέταση του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

    Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν φάνηκε να πείθει τους γιατρούς ότι χρήζει νοσηλείας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται.

    Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, Πρόεδρο του ΠΟΕΔΗΝ και Πρόεδρο των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου νοσοκομείου, ο λόγος που οι γιατροί τον έστειλαν πίσω στις φυλακές, είναι επειδή έκριναν ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως.

    Επίσης ανέφερε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ορθώς σκέφτηκαν να τον μεταφέρουν για εξετάσεις, από τη στιγμή που οι ισχυρισμοί του υπονοούσαν ότι έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.

    Αν και ο ίδιος δε γνωρίζει τι μπορεί να είπε ο παρουσιαστής, σχολίασε το γεγονός ότι όταν τον μετέφεραν στην ψυχιατρική κλινική, του πρόσφεραν νερό και εκείνος το αρνήθηκε, λέγοντας τους ότι πίνει μόνο εμφιαλωμένο.

    Στη συνέχεια οι γιατροί τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι δε χρήζει εισαγωγής. Ως συνήθως κάνουν διάφορες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα αν ένα άτομο έχει τάσεις αυτοκτονίας. Αν και δεν είναι γνωστό τι απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης, δεν κατάφερε να τους πείσει για να νοσηλευτεί.

    Διαβάστε ακόμα:

    Στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης

    Μένιος Φουρθιώτης: Η ώρα της απολογίας στον ανακριτή

    Μένιος Φουρθιώτης: Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που οδήγησαν στη σύλληψή του

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ