ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερα από 100 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν εντοπιστεί έως τώρα κατά την αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια.
Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη.
Παράλληλα, σε άλλο κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο.
Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας.
Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η Σπύρου Τρικούπη.
Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν αποκλείσει το σύνολο της περιοχής, περιμετρικά της πλατείας Εξαρχείων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.