ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσία δαπάνη θα τελεσθεί την Τετάρτη η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια που πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 92 ετών.
Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης θα αποδοθούν κατά την κηδεία του οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους.
Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του.
Επιπλέον αποφασίσθηκε να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων όλης της χώρας, από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης για τον Κάρολο Παπούλια: Υπήρξε απ’ τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της χώρας
Ανδρουλάκης για απώλεια Παπούλια: Συνέδεσε τη ζωή του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεργκέι Λαβρόφ: Kαταγγέλλει «επικίνδυνα παιχνίδια» των ΗΠΑ στην Ασία – Στο φόντο σύσφιγξη Ρωσίας–Κίνας και συνάντηση Πούτιν–Σι
- Καρανίκας: Άχρηστη και ανίκανη αντιπολίτευση στην κοσμάρα της, τώρα ασχολείται με το αν έχει πτυχίο ο Λαζαρίδης
- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου – Στο τραπέζι ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ
- ΔΝΤ: Ανησυχία για τα νέα μοντέλα ΑΙ της Anthropic – Έκκληση για ενίσχυση των μέτρων κυβερνοασφάλειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.