ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της Νέας Σμύρνης με τον 35χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Σοφούλη.
Ο 35χρονος ακινητοποιήθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς, που μπήκαν στο χώρο.
Ο άνδρας, που έφυγε από το Δρομοκαϊτειο, είχε κλειστεί στο διαμέρισμά του και φώναζε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.
Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από λίγο καιρό όταν κρατούσε όμηρο τον πατέρα του και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπελόκηποι: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 72χρονη που κακομεταχειρίζονταν ηλικιωμένες σε παράνομο γηροκομείο
- Τραμπ: Απέρριψε ιρανική πρόταση λίγο πριν από τις συνομιλίες για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με αξιωματούχο
- Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους αγρότες στα Μάλγαρα – Κατέβηκαν με 35 τρακτέρ, ανησυχία για κάθοδο στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης
- F1 Μαϊάμι, ανάλυση: Αμφίρροπη μάχη για 4
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.