• Κοινωνία

    Μάτι: Συγκίνηση και πόνος στη «σιωπηλή πορεία μνήμης» ένα χρόνο μετά την τραγωδία (pics)

    • NewsRoom


    Πορεία μνήμης προς τον τόπο της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου του 2018 πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι του Ματιού και του Νέου Βουτζά.

    Αγκαλιασμένοι και βουβοί, με εμφανή τη θλίψη για την καταστροφή με τους 102 νεκρούς, συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής κατευθύνθηκαν προς τον Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι, όπου τελέστηκε τρισάγιο σε κλίμα οδύνης.

    Την ίδια ώρα σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς, στον Νέο Βουτζά, στην οδό Ισμήνης, όπου έχουν φυτευτεί κατά μήκος του δρόμου τα νέα κυπαρίσσια.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Κόσμος με τα πόδια κατευθύνεται στο λιμάνι στο Μάτι, πραγματοποιώντας πορεία μνήμης, μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης που τελέστηκε, για τα 102 θύματα της εθνικής τραγωδίας, στον Οικισμό του Νέου Βουτζά, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019. Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά που ξεκίνησε από την Καλλιτεχνούπολη και επεκτάθηκε ταχύτατα στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι με τραγικό απολογισμό τη ζωή 102 ανθρώπων. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    Συγγενείς και φίλοι δακρυσμένοι αγκαλιάζονται κατά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο λιμάνι στο Μάτι, μετά τον Οικισμό του Νέου Βουτζά, και μετά την πορεία μνήμης, για τα 102 θύματα της εθνικής τραγωδίας, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ



    ΣΧΟΛΙΑ