• Κοινωνία

    Μαρτυρία-Σοκ: Το παιδί έκλαιγε και ζήταγε τον πατέρα του, η μάνα το πέταξε

    • NewsRoom


    Σοκάρει η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα της ανείπωτης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα σε γειτονιά του Νέου Κόσμου.

    Η αυτόπτης μάρτυρας, που εκείνη την ώρα συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. “δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γιαλιά σου” μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι», αναφέρει η γυναίκα.

    «Γύρισα να καλύψω τη μικρή μου κόρη για να μην δει, και έτσι δεν είδα και εγώ το παιδάκι να πέφτει. Δεν ξέρω αν ο γιος μου το είδε, γιατί έβαλε τις φωνές. Έκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν. Άρχισα να της μιλάω, τι πρόβλημα έχεις, να σε βοηθήσω εγώ, πες μου. Αμέσως την είδα να βγάζει τα πόδια από τα κάγκελα και πήδηξε από την πλευρά της οδού Ποριώτη».

    Δεύτερος μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την μητέρα, περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της αυτόχειρος και πατέρας του κοριτσιού. Μόλις έφτασε αντίκρισε όσα είχαν γίνει. Ο μάρτυρας αναφέρει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον αφήσα… Ηρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία…»

    Γείτονες της αυτόχειρας δηλώνουν ότι ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. «Ήταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».

    Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου «Παίδων»

    Όπως ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Παίδων, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο χωρίς σφυγμό, ενώ του έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα.

    «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

    Έγινε  προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκάνδαλο πλαστών διπλωμάτων οδήγησης: Ομολόγησαν και… αφέθηκαν ελεύθεροι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Εισαγγελία στέλνει την υπόθεση του Ασύλου Ανιάτων ο δήμος Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ