ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιεξουσιαστές προχώρησαν σε επανακατάληψη της έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι το πρωί της Κυριακής.
Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι καταληψίες καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης. Μάλιστα, δημοσίευσαν σχετική ανακοινωση, η οποία αναφέρει:
«Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ανακατάληψη της έπαυλης Κουβέλου, η οποια βρίσκεται στη διασταύρωση Διονύσου και Σολωνος. Καλούμε σε συγκέντρωση υπεράσπισης και αλληλεγγύης στη συμβολή των οδών Διονύσου και Θησέως στο Μαρούσι.
Ενάντια στη καταστολή στήνουμε οδοφράγματα αλλυλεγγυης.
ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ».
Υπενθυμίζετε πως το συγκεκριμένο κτίριο είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις μόλις την περασμένη Τρίτη, ενώ φαίνεται πως η προαναφερθείσα κατάληψη ήταν το «στέκι» των δύο αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για σειρά επιθέσεων κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής.Οι δύο συλληφθέντες είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Bloomberg: Φόβοι για περαιτέρω αναταραχή στο πετρέλαιο λόγω απεργιών στο Ιράν
- Ιράκ: Ανεστάλη η λειτουργία του διυλιστηρίου Λανάζ στο Ερμπίλ μετά από επίθεση με drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.