• Κοινωνία

    Μαρίνα Πατούλη: Δεν είναι ποινικό αδίκημα όταν ως πολιτικός βγάζεις μία φωτογραφία

    • NewsRoom
    Δηλώσεις στη Super Κατερίνα έκανε η Μαρίνα Πατούλη

    Δηλώσεις στη Super Κατερίνα έκανε η Μαρίνα Πατούλη


    Στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στην οποία απεικονίζεται ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης μαζί με τον κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Κολωνού.

    «Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι για ό,τι συμβαίνει δίπλα μας, για το κοινωνικό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που έρχεται σε επαφή το παιδί μας, δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας», τόνισε η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε λέγοντας ότι «Πρέπει να θωρακίσουμε τα παιδιά μας με διάλογο και με γνώση ώστε να είναι ευαισθητοποιημένα αν συμβεί κάποιο τέτοιο ατυχές περιστατικό».

    Όσο για τη φωτογραφία του περιφερειάρχη Αττικής με τον κατηγορούμενο, η ίδια τάχθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, λέγοντας ότι:

    «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Το μόνο που έχω να πω, είναι πως ως πολιτικός και ως δημόσια πρόσωπα θα βγάλουμε φωτογραφίες με όλους που μας το ζητούν, που είναι γύρω μας, αυτό δεν σημαίνει κάτι» και πρόσθεσε ότι «Στηλιτεύω αυτή την ανθρωποφαγία, γίνεται και για ανθρώπους που μπορεί απλά να βγάλουν μία φωτογραφία. Ακόμα και εγώ τώρα που δίνω συνέντευξη σε σένα, μπορεί να είσαι εν δυνάμει εγκληματίας, τι σημαίνει αυτό; Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που έρχεται σε μια εκδήλωση θα φωτογραφηθεί, δεν είναι ποινικό αδίκημα».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Πατούλη: Το GNTM είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλλει τη νέα γενιά και τη γυναίκα



    ΣΧΟΛΙΑ