ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως είναι απίθανο οι Γάλλοι να μπορέσουν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό και πως ακόμη και τα ταξίδια μέσα στην Ευρώπη μπορεί να χρειασθεί να είναι περιορισμένα ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μιας αναζωπύρωσης της επιδημίας του κορονοϊού.
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα μπορέσουμε να πάμε διακοπές. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα περιορίσουμε τα μεγάλα διεθνή ταξίδια, ακόμη και στη διάρκεια των θερινών διακοπών. Θα παραμείνουμε μεταξύ Ευρωπαίων και, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η επιδημία, μπορεί να χρειαστεί να το περιορίσουμε κι αυτό λίγο περισσότερο. Θα ξέρουμε στις αρχές Ιουνίου», δήλωσε ο Μακρόν στους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του σε σχολείο έξω από το Παρίσι.
Η Γαλλία πρόκειται να τερματίσει το lockdown στις 11 Μαΐου, οπότε θα επιτραπεί στους πολίτες να κινούνται σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από την κατοικία τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία και Ιράκ διατηρούν ανοιχτό τον αγωγό Κιρκούκ–Τσεϊχάν παρά τη λήξη της συμφωνίας – Κρίσιμη εναλλακτική οδός λόγω Ορμούζ
- UBS για Πειραιώς: Ανεβάζει την τιμή στόχο στα 12 ευρώ μετά το ισχυρό τρίμηνο
- Ιδού το νέο KGM Musso
- Ευρωζώνη: Ανάπτυξη με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων 12 μηνών στο β’ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.