ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η φωτιά στην Μαγνησία παραμένει ανεξέλεγκτη και πληροφορίες φέρνουν εργαζόμενους σε εργοστάσιο χαρτιού να έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό.
Σύμφωνα με το taxydromos, η πυροσβεστική έχει λάβει αναφορά για για εγκλωβισμένους στο εργοστάσιο χαρτιού και εκτυπώσεων «Γεωργιάδη» στο Σέσκλο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολίτες βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να απομακρυνθούν, αλλά οι φλόγες έχουν περικυκλώσει το εργοστάσιο.
Ήδη βρίσκεται εκεί πυροσβεστική δύναμη και κάποιοι έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο υπάρχει ακόμη αδιευκρίνιστος αριθμός εργαζομένων που δεν έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από το σημείο.
Διαβάστε επίσης
Λαμία: Με ελαφρά τραύματα 4 άτομα στα Επείγοντα
Λαμία: Εκκενώνονται οι περιοχές Νέα Μαγνησία, Μεγάλη Βρύση και Αγία Παρασκευή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από τον αρχαιολογικό χώρο της Περβόλας: Εδώ συναντώνται οι πολιτισμοί που διαμόρφωσαν διαχρονικά τη Ρόδο
- Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για το διπλό φονικό
- Βασίλης Κικίλιας: «Η ναυτιλία φέρνει επενδύσεις, δουλειές και προοπτική για την ελληνική οικογένεια»
- Απάντηση Δούκα κατά ΥΠΕΣ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι πολεοδομίες μεταφέρονται στο κτηματολόγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.