• Κοινωνία

    Μαφία των φυλακών: Τη μεταγωγή του 65χρονου δικηγόρου στο Εφετείο διέταξε το δικαστήριο

    μαφια φυλακων


    Τη μεταγωγή από τις φυλακές στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, του προφυλακισμένου πλέον δικηγόρου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού, διέταξε το δικαστήριο.

    Ο 65χρονος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του, για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος.

    Σε ρόλο «αγγέλου» ο δικηγόρος Αλ. Λυκουρέζος ενημέρωσε ότι ο 65χρονος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητεί την αναβολή της δίκης.

    Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο διαβάστηκε δήλωση του κατηγορούμενου δικηγόρου, στην οποία ανέφερε: «Δεν επιθυμώ να παραστώ ως πολιτικώς ενάγων», συμπληρώνοντας ότι θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος Θ. Παναγόπουλος.

    Όμως, ο δικηγόρος Παναγόπουλος εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έχει ήδη παραιτηθεί από την εκπροσώπηση του 65χρονου.

    Είπε στους δικαστές:

    «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είχα πλήρη άγνοια της δήλωσης του δικηγόρου ότι θα τον εκπροσωπήσω στο δικαστήριο. Από χθες το βράδυ δήλωσα ενώπιον της συζύγου του και άλλων ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να τον εκπροσωπώ στην υπόθεση».

    Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να ενημερωθεί με φαξ από τον Κορυδαλλό για τις προθέσεις του κατηγορούμενου δικηγόρου και καθώς το φαξ δεν έφτασε, διέταξε την μεταγωγή του δικηγόρου μέσα στην ημέρα με τους ενόρκους να διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία.

    Στο δικαστήριο προσήχθησαν, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δυο Αλβανοί, οι οποίοι φέρονται να έχουν ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου. Ο ένας κατηγορείται για την απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου, ενώ ο δεύτερος είναι μάρτυρας στην υπόθεση και παράλληλα φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προφυλακιστέος ο γνωστός δικηγόρος για τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος που εμπλέκεται στο κύκλωμα της μαφίας του Κορυδαλλού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη φυλακή η 45χρονη δικηγόρος που κατηγορείται για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού



    ΣΧΟΛΙΑ