• Κοινωνία

    Μαδρίτη: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης – Σοβαρές ζημιές σε κτήρια

    • NewsRoom


    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης το μεσημέρι της Τετάρτης προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε κτήρια της περιοχής.

    Στις πρώτες εικόνες φαίνεται οι δρόμοι να έχουν γεμίσει συντρίμμια από το οστικό κύμα.  Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η έκρηξη έλαβε χώρα στο Calle Toledo, έναν δρόμο στο κέντρο της Μαδρίτης.  Οκτώ πληρώματα πυροσβεστών έχουν αποσταλεί στην περιοχή, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό site TeleMadrid.

    Ένα τοπικό σχολείο αναφέρεται ότι υπέστη σοβαρή ζημιά από την έκρηξη και ο καπνός που φαίνεται σε βίντεο λέγεται ότι προέρχεται από ένα γηροκομείο δίπλα στο κτήριο όπου έγινε η έκρηξη. Σύμφωνα με την TVE, η «πολύ ισχυρή» έκρηξη κατέστρεψε τρεις ορόφους του κτιρίου. Αυτή την ώρα η Πυροσβεστική εκκενώνει το κτίριο του γηροκομείου.

    Σωστικά συνεργεία, αστυνομικοί και πυροσβέστες επιχειρούν στον τόπο της έκρηξης κοντά στην Πουέρτα ντε Τολέδο στο κέντρο της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων της ισπανικής πρωτεύουσας.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ