ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν απόψε ότι δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε ένας άνδρας στη Γέφυρα του Λονδίνου.
Ο δράστης είναι επίσης νεκρός.
«Με βαριά καρδιά οφείλω να σας ενημερώσω ότι εκτός από τον ύποπτο, που σκοτώθηκε από αστυνομικούς, δύο από τους τραυματίες στην επίθεση δυστυχώς υπέκυψαν» στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί, ανακοίνωσε η αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ Κρεσίντα Ντικ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άλλοι τρεις τραυματίες παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία.
Η Ντικ είπε ότι στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται θα αυξηθούν οι περιπολίες, ένοπλων και άοπλων αστυνομικών. Οι αρχές, πρόσθεσε, εργάζονται για να ελαχιστοποιήσουν οποιαδήποτε απειλή μπορεί να υπάρχει.
«Εργαζόμαστε με τη μέγιστη ταχύτητα για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και αν έχει εμπλακεί κάποιος άλλος» στην υπόθεση αυτή, τόνισε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Paolo Colombo: Ο Ιταλός καλλιτέχνης που έφερε τη μαγευτική συνάντηση μουσικής και μωσαϊκών στην Αθήνα
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο – Ποια θέματα θα συζητηθούν
- Χρηματιστήριο: Πού οφείλεται το sell off σε Coca Cola και Cenergy
- Πώς ξεμπλοκάρουν οι σχολάζουσες κληρονομιές και οι κοινωφελείς περιουσίες των ιδρυμάτων – Το σχέδιο για την αντιμετώπιση του στεγαστικού
