ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης επέκτασης και αναβάθμισης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου συμμετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για το αρχιτεκτονικό προσχέδιο των αρχιτεκτονικών γραφείων David Chipperfield Architects και Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε. το οποίο επιλέχθηκε από αρμόδια επιτροπή.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Υπενθυμίζεται πως έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο διαδηλώνουν αρχαιολόγοι, οι οποίοι διαφωνούν με την μετατροπή 5 μουσείων της Ελλάδας σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
- Ρευματοκλοπές: Eντατικοί έλεγχοι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα- Τι πρέπει να αλλάξει
- Αννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της μόδας αποχωρεί – Το τέλος μιας εποχής στη Vogue
