• Κοινωνία

    Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

    • NewsRoom
    Δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα


    Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε τραυματισμένος γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο της δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα, όπου άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα.

    Εκτός από τον φύλακα που ακινητοποιήθηκε από τους δύο δράστες, στο κτήριο φέρεται να βρισκόταν ακόμα ένα άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day.

    Πρόκειται για πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Στελέχη της ασφάλειας έχουν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και μελετούν το βίντεο του κλειστού κυκλώματος της δισκογραφικής.

    Κινηματογραφική ληστεία

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κτήριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία μιας εκ των πιο μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας.

    Οι ληστές που φορούσαν κουκούλες ακινητοποίησαν τον φύλακα του τριώροφου κτηρίου το οποίο στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

    Κάποια στιγμή εντόπισαν χρηματοκιβώτια τα οποία άρπαξαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Μόλις οι κουκουλοφόροι ληστές έφυγαν από το κτήριο ο φύλακάς του κατάφερε να ενημερώσει την Άμεση Δράση για τη ληστεία.

    Την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας και το πρώτο που θέλουν να δουν είναι υπάρχουν κάμερες στο σημείο και αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών ή τη διαφυγή τους μετά τη ληστεία.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Βούλα: Κινηματογραφική ληστεία σε γραφεία μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ