ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κακοκαιρία «Agneta»: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας – Οι 4 περιοχές στο «κόκκινο», πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές του νομού Λάρισας λόγω της κακοκαιρίας.
Το φαινόμενο πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή των Φαρσάλων λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.
Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 15 μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε πολλά σημεία των δρόμων όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ το φαινόμενο συνεχίζεται.
Επίσης, στην περιοχή των Φαρσάλων γίνονται συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια τα οποία πλημμύρισαν.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, επιχείρηση της Πυροσβεστικής έγινε περίπου στη 1.30 μ.μ. της Τρίτης σε σημείο του δρόμου Ευύδριο – Κρήνη, το οποίο έχει πλημμυρίσει. Εκεί εγκλωβίστηκε οδηγός, του οποίου το όχημα δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει την πορεία.
Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντιμετωπίζει και ο Δήμος Αγιάς, κυρίως στις παραλιακές περιοχές όπου λόγω της βροχόπτωσης παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της περιοχής.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Ο Διομήδης σαρώνει τη χώρα
Δίκη ψευτογιατρού: Συγκλονιστική κατάθεση από μάρτυρα – Τους απέσπασε €52.000 για δήθεν θεραπεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς σε Ζελένσκι: Ακλόνητη η στήριξη του Βερολίνου στην Ουκρανία
- ΗΠΑ-ενδιάμεσες εκλογές: Ο Τραμπ υπεραμύνεται των πεπραγμένων του στο μεταναστευτκό, στον πόλεμο στο Ιράν, στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Allwyn: Στα 11,29 ευρώ η τιμή επανεπένδυσης του μερίσματος – Πότε λήγει η προθεσμία για τους μετόχους
- Χάρης Βαφειάς: Νέες παραγγελίες 422 εκατ. δολαρίων – Στα 2 δισ. το ναυπηγικό πρόγραμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.