ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ορεινό χωριό Ανατολή, στη Σπερχειάδα της Δυτικής Φθιώτιδας.
Πρόκειται για άνδρα 31 ετών που τραυματίστηκε θανάσιμα από το ηλεκτρικό ρεύμα κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού ηλεκτροφόρων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ.
Ο άνδρας, που κατάγεται από την Ευρυτανία, αποτελούσε μέλος εργολαβικού συνεργείου που έκοβε δέντρα και κλαδιά καθαρίζοντας το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Ο εργαζόμενος άνδρας χτυπήθηκε από το ρεύμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα στοιχεία σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Τρίτη ημέρα πτώσης καθώς το Brent ξεπερνά τα 101 δολάρια το βαρέλι
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Η σύζυγός μου διαχειριζόταν το ιατρείο – Δεν είχα καμία εμπλοκή», κατέθεσε ο ιδιοκτήτης
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 101 δολάρια το Brent – Κλιμακώνεται η μάχη για τις ενεργειακές ροές
- Ολυμπιακός: Τέλος ο Μεντιλίμπαρ – «Σε ευχαριστούμε για όλα, Στρατηγέ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.