ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σταύρος Δημοσθένους, πρώην πρόεδρος της Καρμιώτισσας, ομάδας της Β’ κατηγορίας της Κύπρου, δολοφονήθηκε στη Λεμεσό από δράστες που επέβαιναν σε κλεμμένο βαν, οι οποίοι τον γάζωσαν μόλις βγήκε από τη πολυτελή Rolls Royce του.
Η αστυνομία εξετάζει ως μελετημένη τη δολοφονία, καθώς οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος πριν τον εκτελέσουν εν ψυχρώ.
Αμέσως μετά το περιστατικό, εντοπίστηκε καμένο όχημα που πιθανόν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Υπάρχει έντονη υπόνοια ότι πρόκειται για επαγγελματίες εκτελεστές που εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου.
Παράλληλα, η αστυνομία διερευνά αν η δολοφονία συνδέεται με στοιχηματικές δραστηριότητες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς η ομάδα που διατηρούσε ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί υπό έρευνα της UEFA για υποψίες στημένων αγώνων.
Διαβάστε επίσης
Κέρκυρα: Μεγάλη πυρκαγιά σε εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων – Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσωπικός Βοηθός Υγείας Πολίτη: To MyHealthApp που «πηγαίνει την υγεία μπροστά»
- Ήρθε η ώρα να μιλήσει το Design – Η σιωπηλή δύναμη της Ελληνικής Οικονομίας
- Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Η αγροδιατροφή μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερη θέση στις διεθνείς αλυσίδες αξίας
- Θεοδωρικάκος: Επιβεβαιώθηκε η βούληση των ΗΠΑ για νέα αναπτυξιακά projects στην Ελλάδα