ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν τη Δευτέρα 06/01/2025 στα δρομολόγια του τραμ, στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά», λόγω της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από την έναρξη της λειτουργίας έως τη 1 το μεσημέρι τα δρομολόγια θα έχουν προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» και θα πραγματοποιούν τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία της πόλης όλο το διάστημα των εορτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Προκοπίου… όπως Ωνάσης και Νιάρχος: Τα πλοία του αψηφούν τους πυραύλους στα Στενά του Ορμούζ – Αφιέρωμα της WSJ
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ χτύπησε την Ήπειρο, κοντά στην Αλβανία
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.