ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε χθες, Κυριακή 3 Ιουλίου στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου.
Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα και κόστισε την ζωή δύο ανθρώπων. Τα θύματα του τροχαίου είναι ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονος άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ, έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.
Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23 γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, και όπως φαίνεται ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται όπως έγραψε νωρίτερα το ekriti, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ, επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με το Cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά.
Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.
Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Καύσωνας με 38άρια και ενισχυμένους βοριάδες
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα