ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νότια από το Λασίθι στην ανατολική Κρήτη, το βράδυ της Πέμπτης (19.02.2026), σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός των 4,1 R στο Λασίθι έχει επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 75 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Χρυσής.
Η σεισμική δόνηση έχει εστιακό βάθος που εκτιμάται στα 5,1 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης:
Παρνασσός: Επικοινώνησαν με τις Αρχές οι δύο ορειβάτες που χάθηκαν στο βουνό
Στο «μικροσκόπιο» και η Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του Άντριου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Credia Bank: Οι διψασμένοι επενδυτές της ΑΜΚ και η επόμενη μέρα για την τράπεζα
- Αναβρασμός στην γαλάζια ΚΟ λίγο πριν τις άρσεις ασυλίας – Γκρίνια για το Μαξίμου και εύσημα για τον Άδωνι
- Monsieur Dior: Μια στοματική υπερκαινοφανής έκρηξη φέρνει το πρώτο αστέρι Michelin στο εστιατόριο της παριζιάνικης μπουτίκ
- Έρχεται marketplace για κόκκινα δάνεια: Πώς θα λειτουργεί και οι φόβοι της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.