• Κοινωνία

    Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου βρήκε τσάντα με 3.700 ευρώ και την επέστρεψε!

    • NewsRoom


    Μια τσάντα με 3.700 ευρώ βρήκε ένας οδηγός μισθωμένου λεωφορείου στην Κρήτη, την οποία και παρέδωσε άμεσα.

    Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 55χρονος οδηγός μόλις τελείωσε την βάρδιά του στα Μάλια, βρήκε στα καθίσματα του λεωφορείου μια τσάντα, η οποία περιείχε 2.650 ευρώ, 1.050 λίρες, ένα κινητό, μια ταυτότητα και διαβατήρια.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο οδηγός αρχικά δεν έλεγξε καν τι περιείχε η τσάντα και χωρίς δεύτερη επικοινώνησε με το τουριστικό γραφείο ώστε με τη βοήθεια των στοιχείων της τουρίστριας να επιστρέψει τα χρήματα.

    «Όπως είπαν στον πατέρα μου η τσάντα ανήκε σε μια Βρετανίδα που έκανε διακοπές στα Μάλια. Έτσι κλείστηκε το ραντεβού και ο πατέρας μου της έδωσε πίσω την τσάντα με τα χρήματα. Η τουρίστρια του έγραψε ένα γράμμα με το οποίο τον ευχαριστεί θερμά ενώ του έδωσε και 30 ευρώ», δήλωσε ο γιος του 55χρονου.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη πριν καιρό αλλά ο 55χρονος οδηγός και πατέρας δύο παιδιών δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει την πράξη αφού δεν θεώρησε ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο.

    Όπως είπε ο γιος του «δεν ήθελε να μιλήσει γι’αυτό αλλά επέλεξα να το δημοσιοποιήσω, αφού μου φάνηκε σημαντική κίνηση. Συγκινήθηκα πολύ. Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση του αφού μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό».



    ΣΧΟΛΙΑ