• Κοινωνία

    Κως: Με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, μώλωπες κι εκδορές το νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς του

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ


    Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα κοριτσάκι ενός έτους μεταφέρθηκε χθες το βράδυ νεκρό στο νοσοκομείο της Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη μητέρα του παιδιού, που είναι Ρομά, διαπίστωσε στις 19:45 χθες το απόγευμα ότι η ανήλικη κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της.

    Στη συνέχεια, προσπάθησε να συνεφέρει το παιδί, ενώ ταυτόχρονα φώναζε για βοήθεια. Τότε, ένοικοι της πολυκατοικίας πήγαν στο διαμέρισμα προκειμένου να βοηθήσουν. Γύρω στις 20:15 η μητέρα του παιδιού κάλεσε ασθενοφόρο και ταυτόχρονα ένας άλλος ένοικος παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Στις 20:25 έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και προχώρησαν σε ανάνηψη.

    Στις 20:32 το βρέφος παρέλαβαν οι εφημερεύοντες γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν ανέπνεε. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος κατέληξε στις 20:45.

    Στη συνέχεια, οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος είχε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και εντόπισαν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου κατά τον έλεγχο της σορού επιβεβαίωσαν και εκείνοι τα όσα ανέφεραν οι γιατροί.

    Τόσο η μητέρα του βρέφους, που είναι έγκυος, όσο και ο πατέρας του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

    Οι γονείς ανέφεραν στις Αρχές ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τα ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, δήλωσαν άγνοια.

    Στο άτυχο βρέφος θα γίνει σήμερα νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας θα γίνει αυτοψία. Η αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις τόσο από τους γείτονες όσο από τους γιατρούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού έχει απασχολήσει τις Αρχές για πορνογραφία.

    Διαβάστε επίσης:

    Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν ακυρώνει το ταξίδι στις ΗΠΑ

    Τζέσικα Λανγκ: Η αδέσμευτη γυναίκα -και πανέμορφη σταρ- έγινε 75 χρόνων

    Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ



    ΣΧΟΛΙΑ