ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Βατικανό και τη Ρώμη πρόκειται να επισκεφτεί ο Μάρκο Ρούμπιο για να γεφυρωθεί το χάσμα με την Αγία Έδρα
Οι υποψίες πέφτουν πάνω σε μία γυναίκα επιβάτη που έχει μεταφερθεί στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων», όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «CRUISE OLYMPIA» μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορονοϊού, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονταν εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.
Πρόκειται για γυναίκα που ένιωσε αδιαθεσία, ενημέρωσε για την κατάστασή της και κατά τον κατάπλου του πλοίου στην Ηγουμενίτσα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας λίγο πριν τις 13:30, όπου το περιμένουν κλιμάκια της Διεύθυνσης Υγείας της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπως και επόπτες δημόσιας υγείας από την Περιφέρεια όπου θα εκτελέσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «tempo24», η επιβάτης αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ενδιάμεσος σταθμός του δρομολογίου) παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων», όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επόπτες δημόσιας υγείας θα δώσουν οδηγίες στους επιβάτες και το πλήρωμα. Στην περίπτωση που το κρούσμα επιβεβαιωθεί, τότε θα ληφθούν μέτρα για όλους. Μέχρι στιγμής δεν εξετάζεται το σενάριο το πλοίο να τεθεί σε καραντίνα.
Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ήδη έχει αποσταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ δείγμα της «ύποπτης» ασθενούς.
Υπενθυμίζεται το ΠΓΝ Ιωννίνων έχει οριστεί ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Βασικό είναι Πανεπιστημιακό ΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», στο Ρίο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου πυροβόλησε μυστικό πράκτορα
- Δύο κρατούμενοι νεκροί μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας – Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός εμπόδισε 49 πλοία να αποπλεύσουν από ιρανικά λιμάνια
- Μερτς: «Μεγάλη η σημασία των ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.