• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πέκοβιτς

    • NewsRoom

    Νίκολα Πέκοβιτς


    Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του Νίκολα Πέκοβιτς, πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

    Αν και κάποια σερβικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του, πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του Πέκοβιτς δήλωσε στο blic.rs ότι όντως νοσηλεύεται, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

    «Είναι στο νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα από την Παρασκευή (9/10), αλλά αναπνέει κανονικά. Όλες οι ζωτικές του ενδείξεις είναι καλές», ανέφερε αρχικά στο Blic το περιβάλλον του Πέκοβιτς, για να προσθέσει:

    «Είναι σταθερή η κατάστασή του, αλλά οι γιατροί τον συμβούλεψαν να παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους. Έτσι πάει η διαδικασία».

    Ο 34χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού πριν από περίπου δυο εβδομάδες και διαγνώστηκε εν τέλει με τη νόσο.

    Αμέσως εισήχθη σε νοσοκομείο στο Μαυροβούνιο. Νωρίτερα, η ιστοσελίδα Telegraf υποστήριζε ότι έχουν επηρεαστεί και οι δύο πνεύμονες του Πέκοβιτς από την επικίνδυνη νόσο του κορονοϊού με αποτέλεσμα να αναπνέει μέσω μηχανικής υποστήριξης.

    Σημειώνεται ότι ο Νίκολα Πέκοβιτς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017 μετά από συνεχείς τραυματισμούς.

    Από τον Ιανουάριο του 2019 είχε αναλάβει το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ στην εθνική ομάδα του Νί.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ